Онлајн прашалник - Спроведување на проценка на влијанието на ИПА прекуграничните програми 2007-2013, управувани од страна на Република Бугарија

04.08.2016

Ова соопштение има за цел  информирање и привлекување на Вашето внимание кон анкетата која е дел од истражувачката методологија спроведувана во рамките на договорот за "Спроведување на проценка на влијанието на ИПА прекуграничните програми 2007-2013, управувани од страна на Република Бугарија". Целта на анкетата е да се добие Вашето мислење за оваа толку важна тема, достигнувањата и долгорочното влијание од горенаведените програми.

Исто така сакаме да знаете и да имате во предвид дека Вашето мислење е многу важно за нас! Заедно со мислењата од другите засегнати страни од горенаведените програми, тоа ќе ни даде јасна слика за влијанието на овие многу важни прекугранични програми за балканскиот регион.

Ве замолуваме да го пополните онлајн прашалникот следејќи еден од подоленаведените линкови, во зависност од јазикот кој преферирате да го користите:

Англиски: https://www.surveymonkey.com/r/LKWF2D5

Бугарски: https://www.surveymonkey.com/r/LKXZPGZ

Македонски: https://www.surveymonkey.com/r/LKV62FJ

 

Го цениме Вашето време и напор во пополнување на прашалникот и очекуваме одговор на истиот не подоцна од 31 Август 2016 година.

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ ОДНАПРЕД ЗА ВАШАТА СОРАБОТКА!

 

 

Резимето на проектот може да се најде ТУКА

Писмото за подршка може да се најде ТУКА

 

Facebook icon
Twitter icon